ZA PODJETJA

POMEMBNOST AKTIVNIH ODMOROV

V današnjem svetu velika večina zaposlenih v delovnem času obsedi ali obstoji v prisilni drži. Z malo motivacije in prilagoditve še posebej zdaj, ko nas večina dela od doma, lahko z mojim programom izboljšate svojo aktivnost v času službe.

Tisti, ki si boste vzeli čas, da prebudite svoje telo z različnimi aktivnostmi boste zagotovo čutili povečano produktivnost, izboljšanje telesne drže, razbremenitev mišic, ki so dnevno preobremenjene. Hkrati pa se bo izboljšalo vaše duševno stanje.

Raziskave so pokazale, da tudi, če smo razmeroma aktivni izven delovnega časa, to ne izniči sedečega časa na delovnem mestu. Velikokrat si lahko z eno uro visoko intenzivne vadbe naredimo več škode kot koristi, zlasti po 8 – 10 h delovniku, če smo večino tega časa presedeli.

Vzamite si čas za aktivni odmor, ter s tem postanite bolj osredotočeni in motivirani za delo, ki ga opravljate. Fizična aktivnost izboljša naš imunski sistem, kar pa je zagotovo najpomembnejši dejavnik vsakega posameznika, saj le zdravi lahko opravljamo svoje delo kvalitetno in osredotočeno.