Telovadba preko spleta - online vadba

Opravite strokovno voden trening preko spleta v udobju vašega doma. Vsi programi, ki jih redno izvajamo v telovadnici se istočasno izvajajo tudi preko spleta. Glavna prednost je v tem, da se treningi izvajajo v živo in se prilagodijo vašim željam, ter potrebam. Napredek je zagotovljen! Vzemite si čas zase, ter se pridružite krogu dobre volje! 

Za več informacij o urniku spletne vadbe klikni tukaj/me pokliči/mi pošlji email: petra@telovadnica-atlet.si

Petra na telovadbi od doma

SPIRALNA STABILIZACIJA HRBTENICE (SPS)

je metoda rehabilitacije in regeneracije mišic celotnega telesa. Namenjena je preprečevanju okvar in regeneraciji hrbtenice. S podaljšanjem hrbtenice se vretenca med seboj razmaknejo, pritisk na medvretenčne ploščice in sklepe se zmanjša. Vaje in manualne tehnike so namenjene vzpostavljanju mišičnega ravnovesja in medmišični koordinaciji.  Ta edinstvena, a vendar preprosta metoda je na voljo tudi v Velenju.

VAJE SO NAMENJENE:

 • športnikom,
 • vsem, ki veliko sedite,
 • vsem, ki opravljate ponavljajoče, enostranske gibe,
 • izboljšanju telesne drže,
 • splošnim bolečinam v hrbtu,
 • herniji diska,
 • reševanju zapletov po operaciji hrbtenice,
 • skoliozi,
 • bolečinam v kolku, bolečinam v rami, halux valgus, …
spiralna stabilizacija hrbtenice

Vadba z zmanjšanim krvnim pretokom - BFR VADBA

Vadba z zmanjšanim krvnim pretokom – Blood Flow Restriction (BFR) traning, je vadba pri kateri načrtno vplivamo na krvožilni sistem telesa. Kombinacija BFR treninga in vadbe z lahkimi bremeni povzroča hitro povečanje moči in izboljšanje telesne pripravljenosti. Manšete lahko uporabljamo tudi med nordijsko hojo, tekom, plavanjem ali kolesarjenjem in s tem izboljšamo vzdržljivost in povečamo VO2Max.

BFR vadbo so pred 50 leti razvili na japonskem in je znanstveno preverjena metoda treninga.

PREDNOSTI BFR VADBE SO:

 • Pridobivanje mišične mase ob uporabi minimalnih bremen.
 • Majhna obremenitev sklepov.
 • Hitrejša regeneracija po treningu.
 • Izboljša vzdržljivost.
 • Preprečevanje mišične atrofije po poškodbah.
 • Upočasnitev upada mišične mase in funkcije pri starejših.
 • Prihranek časa pri vadbi.
vadba z zmanjsanim krvnim pretokom

INDIVIDUALNI TRENING​

Individualni trening združuje prilagoditev programa posamezniku in njegovemu cilju. Skozi treninge boste pridobili povratne informacije o napredku in izboljšanju fizičnih sposobnosti. Posameznika naučim, vodim in spodbudim k doseganju zastavljenega cilja. Pomoč pri kondicijskem napredku ali hitrejšem okrevanju po poškodbi.

SKUPINSKI TRENING (do 8 oseb)​

Trening je primeren za manjše skupine ali posameznike, ki si želijo aktivno preživljati prosti čas. Telovadba in intenzivnost se prilagodi vsakemu posamezniku v skupini, skupna aktivnost pa vam omogoča večjo motivacijo. Poudarek je na pravilni izvedbi vaj, primerni obremenitvi posameznika in odpravi telesnih nepravilnosti (mišična neravnovesja). Moj cilj je vaš napredek in splošno boljše počutje.

Cilji skupinskega treninga:

  • Izboljšati hitrost
  • Povečati moč
  • Izboljšati gibljivost
  • Povečati vzdržljivost
  • Izboljšati mentalno pripravo
  • Izboljšati samozavest

ŠOLA ŠPORTA ZA OTROKE IN MLADINO​

Program se osredotoča na mlade, ki se premalo gibajo. S tem programom postavimo temelje za uspeh v katerem koli športu, s poudarkom na hitrosti, agilnosti in splošni koordinaciji. Zaradi razvojnih razlik, otrok ne usmerjamo v posamezne športne panoge prezgodaj, vendar jim dovolimo, da preživijo svoj prosti čas v zdravem in srečnem okolju, kjer pridobijo ljubezen do gibalnih aktivnosti. Cilj je ustvariti temelje za zdrav življenjski slog, medtem ko se vaš otrok zabava in spoznava čare športa skozi igro in različne motorične vaje.

TELOVADBA V ČASU NOSEČNOSTI​

Ste bile že pred nosečnostjo aktivne in bi želele nadaljevati z varno vadbo tudi v nosečnosti? Telesna vadba je popolnoma varna in nujna za zdrav razvoj otroka, ter dobro počutje nosečnice, če seveda nosečnost poteka normalno in brez zapletov. Pomembne so prilagoditve in primerna izbira vaj.

POPORODNA VADBA​

Je od vašega poroda minilo vsaj šest tednov in ste od zdravnika dobile zeleno luč za telovadbo? Si želite varnega začetka v aktivno življenje? Klasične vadbe in generični programi pri mamicah ne pridejo v poštev, saj je šlo vaše telo skozi veliko sprememb. Če želite, da bo vadba učinkovita, varna in da se mišice ter vezivna tkiva povrnejo v prvotno stanje se nam pridružite.

TERAPEVTSKA VADBA​

Izboljšajte svojo moč, gibljivost in odpravite mišična neravnovesja. Vzpostavite boljšo telesno držo, zmanjšajte bolečine in druge zdravstvene omejitve. Vadba je nizko intenzivna in primerna za začetnike, ljudi s prekomerno telesno težo, povratnike po daljši odsotnosti in starejše.

TELOVADBA ZA PODJETJA (promocija zdravja na delovnem mestu) ​

Izvajanje vadb za zaposlene. Preventivni programi pred, med in po delovnem času. Posredovanje pri izvedbi programa preventive na delovnem mestu ali vadba za vaše zaposlene kar na delovnem mestu.

O Telovadnici Atlet iz prve roke

Začela sem pred 4 leti z željo po tem, da končno naredim nekaj zase, da razgibam svoje telo in se soočim z bolečinami v hrbtenici in ramenih. Treninge sem vzela resno, vaje izvajala dosledno. Všeč mi je Petrin pristop do mene, kako mi vajo razloži, če je potrebno jo ponovi, in me vodi, da jih pravilno izvedem. Najbolj pa mi pomeni to, da mi prisluhne v vseh pogledih, in mi svetuje ko sem v dvomih. Po vseh teh letih lahko rečem, da sem zelo zadovoljna, bolečin ni več, kondicijsko sem se izboljšala, skratka jaz uživam in se imam lepo. Moj cilj pa je nadaljevati in vzdrževati svojo kondicijo še naprej.

D., 51 let

Za aktivno in zdravo življenje – dobro in strokovno vodenje, odlične in razgibane vaje ter dobra družba. Priporočava tudi v paru. Za vse to in še več poskrbi ATLET.

B., 48 let & M., 54 let

Pri Petri sem začela trenirati po dveh porodih, težavah s hrbtenico zaradi dela – prisilne drže. Moja želja je bila dobiti nazaj moč, energijo za dva malčka in za delo. V treh letih vadbe me je naučila obvladati in imeti nadzor nad telesom tako pri delu in vsakdanjem življenju. Treningi so vedno odlični, zabavni in Petra nam jih rada popestri z novimi vajami.

J., 35 let

Telovadnica Atlet je super izbira za vse, ki želijo narediti nekaj zase. Boljša forma, ali samo odmisliti težave po napornem delavniku. Mi se imamo fajn! Priporočam 🙂

P., 36 let

K Petri hodim že kar nekaj časa, na začetku bolj zaradi izboljšanja počutja, izgube kakšnega kilograma, sedaj pa predvsem zaradi hitrejše rehabilitacije po poškodbi kolena. Lahko rečem, da je vsaka vadba zgodba zase, ker se vedno potrudi, da vključi kakšno novo vajo. Predvsem pa mi je zelo pomembno, da posluša svoje vadeče in jim pomaga ter svetuje, da je sama vadba oz. izvedba vaj pravilna.

Če si želiš telovadbo, ki je strokovna, dobro zastavljena v odlični družbi, kjer je tudi smeh zagotovljen je gotovo to najboljša izbira ️:)

L., 28 let

Po diagnozi hernije mi je fizioterapevt predlagal, da za okrepitev mišic obiščem Telovadnico Atlet. Daleč najboljša odločitev. Na začetku je sicer težko, ker ugotoviš, da si čisto brez mišic in kondicije, potem pa je vsak trening boljše. Petra, zna sestaviti individualen trening, za vsakega. Z svojim obsežnim znanjem, izbere vaje, ki so v danem trenutku naj bolj primerne. Vaje so zelo različne, zato ni nikoli dolg čas. Z veseljem povem, da sem že dve leti od kar hodim v Telovadnico Atlet, brez bolečin v križu. Poskusi tudi sam, ne bo ti žal.

M., 43 let

Prišla sem ker mi je prijateljica, ki že telovadi pri Petri svetovala in ni mi žal, ker zraven sprostitve, smeha in uživanja naredim nekaj dobrega za svoje telo in zdravje.

Mišice so bolj prožne, sklepi manj boleči kot prej (zaradi kronične bolezni), bolj sem fit, gibljiva in dosti bolje se počutim. Vaje so prilagojene vsakemu posamezniku, kar je pri mojem zdravstvenem stanju zelo pomembno. Vadba je vsakič pripravljena tako, da se razgiba celo telo in po koncu vadbe se počutim bolje, sproščeno in polna energije.

I., 35 let

Vedno zagotovljen strokoven in kvaliteten trening, kjer so upoštevani vsi vidiki stanja treniranca, pa naj bodo to poškodbe, bolezni, gibalne omejitve…
Vsakokrat je prisotna dobra volja in pozitivna naravnanost.
Priporočam!

M., 47 let

Že skoraj tri leta obiskujem treninge, ki mi pomagajo pri težavah zaradi obrabe hrbteničnih vretenc. Samo Petri zaupam, da mi bodo vaje, ki mi jih odredi, koristile in ne škodovale.

N., 37 let

Bolečina se mi je pojavila pred približno dobrima dvema letoma, tako hudo, da sem jokala. Odkar telovadim pri Petri pa se ta bolečina ni več vrnila. Ali tudi tebe boli križ, da zaradi tega ne moreš vstati, iti na wc, se premikati in si noro želiš, da se obupne bolečine ne ponovijo več? Potem je izbira strokovnjakinje – kineziologinje Petre Poznič NAJBOLJŠA izbira. Poleg vsega je odlična oseba z »ČUDEŽNO ENERGIJO«, ki te vodi skozi faze postopne ozdravitve in okrepitve mišic. Jaz ti zagotavljam 100% uspeh, če si sam resnično zeliš sprememb, redne telovadbe in dela po svojih najboljših močeh.

M., 49 let

Telovadnica Atlet je edini pravi izbor, ker so vaje povsem individualno sestavljene in izvajane. Sama sem tako hitreje sanirala poškodbo gležnja, vadbe so prilagojene mojim kroničnim zdravstvenim težavam, upoštevane pa so tudi vse moje želje na čem želim poudarek in kaj mi ne odgovarja. Vsi pogovori in dogovori so strogo diskretni, kar še dodatno pripomore k zaupanju in vestnemu obiskovanju vaj. Všeč mi je, da je možno prilagajati terminski plan glede na moje potrebe in odsotnosti. Podpora nam je poleg treninga tako na voljo 24 ur na dan s čemer raste tudi pripadnost in prijateljstvo.

Pika na i pa še vedno ostaja druženje, dobra volja in spoznavanje novih obrazov in sklepanje novih prijateljstev.

K., 38 let